Ось чому виробники тестують автомобілі в екстремальних погодних умовах

235

Екстремальні погодні умови – плюс для нових спорткарів!

Сувора погода ідеально підходить для виявлення слабких місць у нових автомобілях, таким чином, автовиробник здатний довести техніку до такого порогового стану, до якого навряд чи вдасться дійти хоча б одному з покупців, що гарантує певний рівень надійності техніки.

У той час як більшість власників суперкарів навіть не мріють виїхати на своєму дорогому і дуже цінне автомобілі в екстремальну поїздку, потенційно небезпечні для машини погодні умови, виробники наїжджають за сезон зимових випробувань тисячі і десятки тисяч миль. Їм потрібно зрозуміти, як поведе себе автомобіль, як в холодну погоду, так і в екстремальну спеку.

Aston Martin – один з десятків виробників, який відвозить свої тестові автомобілі в Скандинавську тундру на спеціально побудовані крижані і засніжені тестові треки, щоб переконатися, що з їх автомобілями все в порядку, і вони можуть працювати, виконуючи покладені на них завдання незалежно від прогнозу погоди.

У цьому відео від Carfection, головний інженер Aston Martin Метт Беккер пояснює, що ці суворі умови ідеально підходять для виявлення слабких місць у дизайні та інженерних розрахунках по автомобілю. Зрозуміло, якщо випробувачі їх виявлять дані помилки, вони можуть виправити їх, перш ніж вони підуть у серійне виробництво.

Водіння в холодну погоду – це не єдиний вид стрес-тестування, який робить автомобілі Aston практично ідеальними. Компанія також відправляє автомобілі в Арізону для заїздів у спеку, перевіряючи автомобіль в тому числі і на витривалість в спеку.

У відео представлена нова модель Aston Martin Vantage і сім хвилин цікавого контенту, який розкриває деякі нюанси зимових випробувань.