У мережі “засвітився” новий пікап української марки (фото)

65

Львівський автобусний завод (лаз) збанкрутував багато років тому, а територія, на якій він розташовувався, виставлена на продаж. Як повідомляють» новини і факти”, неназваний автодизайнер втілив в комп’ютерній графіці новий пікап лаз-695, чия поява в реальності могла б дати лазу шанс на відродження.

Пікапи на українському ринку не користуються великим попитом, серйозно поступаючись кросоверам і позашляховикам, але новинка лазу наспівно знайшла б своїх шанувальників, та й держава могла б допомогти замовленнями.

На опублікованих в мережі рендерах уявлень стильний пікап невеликих розмірів, що має стилістичну схожість з новими ford maverick і hyundai santa cruz. Їх український “родич” здається дещо коротший, але має такий же за розмірами вантажний відсік.

У моторному відсіку у лаз-695 міг би з’явитися 150-сильний бензиновий турбоагрегат об’ємом 1.3 літра, який ставиться на кросовер renault duster. Вельми не зайвим був і повний привід.

Так, поки мова йде лише про дизайнерський концепт пікапа лаз-695. Шанси стати серійним у нього, відверто кажучи, невеликі, але історія світового автопрому знає стільки несподіваних повернень і крутих поворотів, що ми не станемо нічого виключати.