Nissan представив нову комерційну модель для європи

65

Компанія nissan показала мінівен townstar, що представляє собою копію моделі renault kangoo третього покоління.

Від свого близнюка новинка відрізняється новими фарами і ліхтарями, переднім бампером і гратами радіатора. Інтер’єр повністю ідентичний французькій копії. А ще nissan townstar став першою на європейському ринку моделлю з новим логотипом марки.

Список опцій включає сучасну медіасистему c восьмидюймовим екраном, двозонний клімат-контроль і кнопку запуску двигуна.

Вантажна версія nissan townstar отримала фургон об’ємом 3,9 кубометра і вантажопідйомністю до 800 кг.пасажирський варіант може похвалитися тримісним заднім диваном і об’ємом багажника 775 літрів.

Автомобіль оснащується турбомотором 1.3 потужністю 130 к.с., який працює в парі з механічною або роботизованою коробками передач. Також покупцям запропонують електричний варіант з електромотором, що видає 122 к.с. І 245 нм. Під підлогою у такій версії буде розташована тягова батарея ємністю 44 квтг, якої повинно вистачити на 285 км.

Найближчим часом бензиновий nissan townstar з’явиться на ринку європи, а в другій половині наступного року почнуться продажі і електричної версії. Виробництво машин буде організовано у франції на заводі, де роблять renault kangoo і його ще одну копію mercedes citan.