Стартували продажі kia rio 2022-го модельного року

69

Компанія kia russia&cis повідомляє, що 27 вересня на території російської федерації стартував продаж автомобілів сімейства rio – седанів rio і крос-хетчбеків rio x – в специфікаціях 2022-го модельного року.

Оновлення торкнулися вигляду найпопулярнішої в росії моделі іноземної марки, варіанти комплектації і мультимедійні можливості rio. Rio стане третьою-після cerato і soul-моделлю на російському ринку, яка отримала новий логотип бренду. Оновлено також список комплектацій для обох типів кузова: нова комплектація luxe av (на базі комплектації luxe) тепер пропонується для версій з двигуном 1,6 (123 к.с.) як з 6-ступінчастою механічною трансмісією, так і з 6-ступінчастою автоматичною.

Також обидві моделі оснащуються мультимедійними системами з екранами збільшеної діагоналі. У комплектації luxe av встановлюється мультимедійна система з кольоровим сенсорним дисплеєм з діагоналлю 8″. Система підтримує платформи інтеграції смартфонів android auto і apple carplay, відкриваючи доступ до безлічі сервісів, в тому числі і ряду сервісів яндекс (карти, навігатор, музика). Крім оновленої мультимедійної системи, kia rio / rio x luxe av 2022-го модельного року оснащуються камерою заднього виду з динамічними лініями розмітки і датчиком світла.