Duster може бути стильним-придумали недорогий обвіс

56

Німецьке тюнінг-ательє prior designізвестно доопрацюваннями автомобілів преміум-марок. Наприклад, audi, lamborghini, mclaren та інші. Нарешті, фірма розробила аерокіт і для бюджетного кросовера. Ним став dacia duster другої генерації. Нагадаємо, що в росії модель продається під шильдиком renault.

Зовні duster став схожий на гоночний болід з dtm — чемпіонату німеччини серед легкових автомобілів. В арсенал модернізованого кросовера входять широкі крила, а також масивні бампера, бічні спідниці, спойлер. При цьому передній бампер отримав повітрозабірники і спліттер, а задній — дифузор і два патрубка.

Ще занижений duster комплектується спортивними гальмами, оригінальними литими дисками, гоночної гумою, каркасом безпеки. Про зміни по технічній частині нічого не повідомляється.

Елементи стайлінг-пакета виготовлені з високоякісної суміші склопластику dura-flex. Як відзначають в prior design, такі деталі просто фарбувати. Також вони дешеві у виробництві і міцні.

Аеродинамічний обвіс для duster пропонується за 3298 євро, що відповідає приблизно 279 000 рублів за актуальним курсом.

На російському ринку renault duster другого покоління коштує від 1 017 00 рублів. Модель оснащується атмосферниками об’ємом 1.6 літра (117 к.с.) і 2.0 літра 143 к. С.), 1.5-літровим дизелем (109 к. С.) і 1.3-літровим турбомотором (150 к. С.). Коробки-шестиступінчаста механіка або варіатор. Привід на вибір-або передній, або повний.