Кабріолет porsche 911 turbo отримав модифікацію gtstreet r від ательє techart

70

Раніше ательє techart представило модифікацію gtstreet r на базі купе porsche 911 turbo (992), а тепер аналогічне виконання стало доступно і для кабріолет-версії моделі.

Зовні новинка примітна наявністю карбонового обважування, компоненти якого можуть мати глянсове, матове або коване виконання. До складу боді-кита при цьому входять вставки для переднього і заднього бампера, новий капот з двома вентиляційними прорізами, накладки на колісні арки, пороги і спойлер на кормі.

Модифікація також може похвалитися новою випускною системою з нержавіючої сталі, яка має пару великих патрубків і регульовану заслінку. Плюс їй покладаються 20-і 21-дюймові ковані колеса techart formula vi з центральним замком.

В цілому ж доопрацьований кабріолет багато в чому повторює аналогічну версію купе, хоча у варіанту з закритим кузовом замість заднього спойлера встановлено велике антикрило.

Салон модифікації при цьому має комбіновану обробку з алькантари, шкіри і тканини. При бажанні клієнта, тюнери з techart можуть додати карбоновий декор. Плюс в кабіні є унікальний кермо з логотипом ательє.

На версії gtstreet r cabriolet стандартна 3,8-літрова рядна “шістка” обзавелася парою нових турбін і зміненим софтом, що дозволило підвищити її віддачу до 800 к.с. І 950 нм.

У порівнянні з заводським porsche 911 turbo s convertible приріст склав 150 сил і 150 нм крутного моменту. За словами тюнерів, тепер сопрткар здатний розвивати швидкість до 350 км/год.

Цікаво, що в майстерні можна замовити і більш стриману форсування мотора, в ході якої продуктивність агрегату буде доведена до 710 сил (900 нм).

Модифікація отримала також занижену підвіску, причому тут клієнту знову ж надається вибір. Можна віддати перевагу спортивним пружинам, і тоді дорожній просвіт буде зменшений на 25 мм. А можна вибрати койловерну підвіску, яка дозволить опустити кузов на величину від 5 до 30 мм.

Цікаво, що для виконання gtstreet r доступний опціональний пакет “clubsport package”, до складу якого входять інші сидіння, каркас безпеки і повністю настроюється койловерная підвіска.

Перетворити вихідний кабріолет porsche 911 turbo або 911 turbo s в модифікацію gtstreet r можна за 63 000 євро (5,3 млн рублів за нинішнім курсом).

До слова, це трохи дешевше аналогічного купе, доопрацювання якого оцінена в €73 000 (6,2 млн руб). У будь-якому випадку, бажаючим варто поквапитися, так як тираж модифікації обмежений 87 машинами.