Новий кросовер toyota-frontlander

60

Toyota опублікувала кілька тизерів нового кросовера під назвою frontlander. Дивлячись на фотографії, нескладно здогадатися, що frontlander-це версія toyota corolla cross, але для китайського ринку. Варто відзначити, що нова назва більш вдале і не викликає асоціацій з популярним седаном, що не йде на користь іміджу кросовера.

На одному з тизерів видно світлодіодні фари і решітка радіатора. Вони запозичені у corolla cross для японського ринку (є також варіант автомобіля для ринку північної америки).

Frontlander буде оснащуватися як бензиновими, так і гібридними силовими агрегатами. Швидше за все, він отримає 1,8-літровий чотирициліндровий атмосферний двигун потужністю 140 к.с. І гібридну установку потужністю 122 к. С.

У росії цей кросовер теж з’явиться і повинен замінити модель c-hr, яка при скромних розмірах коштує дорожче, ніж toyotarav4, так як збирається не у нас.

Новинка ж могла б коштувати в нашій країні близько 1,8 млн рублів, і на неї був би високий попит. Але поки плани toyota щодо нового кросовера не до кінця зрозумілі.