Стали відомі російські ціни на “шпигунську” версію land rover defender

67

Прообразом спецверсії bond став позашляховик defender, яким керував джеймс бонд у фільмі»не час вмирати”. Нова модель доступна в короткому і довгому кузовах. Зовні такі позашляховики відрізняються пакетом black pack, в який входять 22-дюймові темні колісні диски luna gloss black, передні гальмівні супорти небесно-блакитного кольору xenon blue, підсвічування простору біля дверей з боку водія, а також логотип defender 007, розташований на кормі.

У салоні позашляховика з’явилися накладки на пороги з тим же написом defender 007, що підсвічується. Крім того, при включенні мультимедійної системи на екрані з’являється анімаційний ролик, що розповідає про багаторічну співпрацю land rover з франшизою про джеймса бонда. У рух defender v8 bond призводить безальтернативний п’ятилітровий v8, віддача якого становить 525 кінських сил. Агрегат поєднується з восьмиступінчастим “автоматом” і системою повного приводу з електроннокерованим активним заднім диференціалом

Спецверсія defender bond буде доступна у всьому світі в кількість 300 екземплярів. Вартість ексклюзивного позашляховика в росії складе 10 794 000 рублів за версію defender 90 і 10 969 000 рублів за defender 110.

Напередодні компанія ineos оголосила про початок продажів позашляховика grenadier, який став неофіційним приймачем класичного land rover defender. Новий автомобіль, який на першому етапі можуть придбати 75 000 покупців, оцінили в 48 000 фунтів стерлінгів (близько 4,7 мільйона рублів).