Мінівен уаз профі-нові подробиці. Буде і пікап (подовжений)

94

На початку тижня повідомлялося про універсальний фургон на базі уаз профі. «за кермом ” стали відомі нові подробиці про даний проект. Також з’явилися і зображення перспективних моделей.

В даний час нижегородська компанія «універсал нн» виготовила фургон профі в аварійно-рятувальній версії. Цю модель фірма планує випускати серійно, якщо уаз погодить з» універсал пн ” розділовий перелік. Другою моделлю стане пікап з тентовим верхом зі схемою посадочних місць 8+1. Екземпляр знаходиться в стадії побудови, яка завершиться через кілька місяців.

Третім буде вже мінівен. Модель знаходиться в процесі виготовлення. У пасажирську модифікацію увійдуть звичайний варіант з салоном 8+1 (аналог газ соболь), машина для перевезення людини з обмеженими можливостями в колясці і зі спеціальним підйомником для інвалідного візка ззаду. Більш того, розробляється і пікап з більш довгим, ніж у заводського уаз пікап, бортом. Очікується також збільшена вантажопідйомність.

Універсальний фургон уаз профі має загальне призначення. На його базі можуть бути створені автодом( кемпер), лабораторія, ізотермічний фургон з рефрижератором, комунальний автомобіль та інші модифікації.

Технічна частина у спеціального профі заводська. При цьому вантажопідйомність фургона з дворядною кабіною становить 1-1.2 т. Прайс-листи на новинку стануть відомі протягом місяця.

Сьогодні новий дворядний уаз профі пропонується за ціною від 1 172 000 рублів. Привід-виключно повний. Машину оснащують 2.7-літровим атмосферником (150 к.с.) і 5-ступінчастою механічною коробкою передач.