З витратою 2,7 л на 100 км: mazda тестує дуже економічну модель (фото)

70

Третє покоління mazda 2, колись відоме як demio, вийшло ще в 2014 році і виглядає досить застарілим в порівнянні з іншими малолітражними хетчбеками. Шпигунам вдалося сфотографувати нову модель, і нікого не здивувало, що компактний хетчбек від компанії zoom-zoom знову отримає назву toyota yaris.

Mazda дуже погано впоралася з приховуванням значків, так як ми можемо легко побачити крилату букву «м», яка визирає через чорну стрічку на двері багажника. Прийшовши, також можна помітити передній логотип, що позначає, що наступна mazda2 буде не чим іншим, як гібридним yaris з іншим значком. Це має сенс, враховуючи, що автовиробник вже оголосив про плани випустити в європі «oem-модель на базі yaris ths [toyota hybrid system]», щоб відповідати все більш суворим нормам викидів.

На деяких ринках yaris, оснащень гібридною 1,5-літровою силовою установкою, доступний з опціональною повнопривідною системою, але ми б не стали чекати появи такої версії хетчбека. Ті ж саме і з високопродуктивним gr yaris.

Пройде деякий час, перш ніж mazda переведе свій найменший автомобіль на наступне покоління, враховуючи, що поточна модель була оновлена всього кілька місяців тому. Остаточні зміни включають більш ефективний 1,5-літровий бензиновий двигун і повторне введення специфікації потужністю 115 кінських сил поряд з потужністю 75 і 90 кінських сил.

Очікується, що нова mazda2 буде поставлятися виключно з п’ятьма дверима, оскільки тільки gr yaris може мати тридверну компоновку. Модель від toyota також послужила основою для крос-версії, але ми сумніваємося, що буде еквівалентна модель mazda, оскільки компанія вже добре вивчила цей сегмент.

На закінчення, toyota уклала аналогічну угоду з suzuki, дозволивши останній розмістити свій значок на corolla і rav4 phev для універсалів swace і кросоверів across відповідно.