Bugatti bolide за 4,6 мільйона доларів визнали найкрасивішим гіперкаром у світі

81

За перемогу в категорії гіперкарів боролися mercedes-amg one, gma t. 50, bac mono 2 і bugatti bolide. Французька експериментальна модель, яку випустять у кількості 40 примірників, отримала найвищі оцінки журі. Вартість гіперкара, оснащеного восьмилітровим w16 потужністю 1600 кінських сил, а також змінює форму повітрозабірником і системою автоматичного пожежогасіння, складе 4,6 мільйона доларів (близько 334 мільйонів рублів за поточним курсом).

У номінації найкрасивіший суперкар переміг maserati mc20. Його суперниками були lamborghini sian, ferrari portofino m і aston martin v12 speedster. Серед концепт-карів фахівці вибирали з таких автомобілів, як tesla cybertruck, renault morphoz і gfg style bandini dora. Найкрасивішим футуристичним автомобілем експерти визнали mercedes-benz vision avtr. У рейтингу “шоу-карів” перше місце дісталося audi q4 e-tron sportback, який обійшов bmw i4, передсерійний nizzan z proto і renault megane e-vision.

Лауреатом номінації “найкрасивіший інтер’єр” несподівано став компактний електрохетчбек honda e. Кращим дизайнером екстер’єрів визнали санг юп лі за розробку концепту hyundai prophecy. Корейський фахівець, зокрема, брав участь у створенні образу актуальних моделей бренду genesis, присутніх на російському ринку.

В кінці травня в москві пройшла національна премія ” топ – 5 авто», в рамках якої експерти вибрали кращі автомобілі року. Абсолютним переможцем став land rover defender, який обійшов таких грандів, як audi q7, cadillac xt6 і hyundai palisade.