Фабрика одягу відродила jeep cj-8 scrambler для подорожей

61

Модель jeep cj з’явилася в 1944 році як цивільна версія знаменитого позашляховика willys. Більш ніж за сорок років збірки різними виробниками випущено сім поколінь машин, а в 1986-му автомобіль змінив всім відомий wrangler. Серед останніх модифікацій армійського спадкоємця був пікап jeep cj-8 scrambler. Внаслідок малого тиражу ці версії особливо цінуються ентузіастами, і для них у текстильної фірми ball and buck є хороші новини. Спільно з іменитими партнерами американці доповнили свою серію модифікованих» вісімок ” signature edition особливою лінійкою arb overland edition.

новинку відрізняє обладнання arb: це діодна світлотехніка, тент на кузові, вбудований повітряний компресор, резервуари для пропану, палива і води. Машину можна пофарбувати в один з чотирьох кольорів: coronado sand, everglades green, chesapeake grey або sutton black.автомобіль отримав посилені передній і задній бампери. Спереду передбачена лебідка warn m8000 з тяговим зусиллям до 3630 кг. Ззаду є зчіпний пристрій. Колеса raceline укомплектовані позашляховими шинами bf goodrich at2.

Якщо ідейним натхненником став виробник преміального одягу і взуття для активного відпочинку, то виконавцем задуманого з’явилася компанія bird buggy, яка будує автомобілі і баггі для перевезення тварин. Її керівник, кайл сміт, збирає кожну машину власними руками. Але і згадка колективу arb в назві не випадково-фірма надала основні компоненти для проекту. Серед них 50-міліметровий ліфт-комплект підвіски old man emu, система впуску safari snorkel, пневматичні блокування переднього і заднього диференціалів. Повний привід підключається жорстко.

особлива гордість текстильної компанії — звичайно, інтер’єр. Для його створення використовується високоякісна шкіра і латунна фурнітура. Пасажирів повинні порадувати сучасний комплекс кондиціонування і аудіосистема alpine.

Під капотом може розміститися атмосферна “вісімка” vortec lmf 5.3 (314 к.с. І 453 н•м). Такі використовувалися на венах chevrolet express і gmc savana. Однак в якості альтернативи замовникам запропонований чотирициліндровий турбодизель cummins r2.8 (163 к. С. І 420 н•м). Тягу обробляє чотириступінчаста “механіка” і двоступенева роздатка. На створення одного позашляховика особливої серії знадобиться від шести місяців до року. Ціна – від 110 000 доларів (7,95 млн рублів), в той час як машину signature edition компанія ball and buck підготує мінімум за 85 000 (6,15 млн рублів).