Подивіться на російський електромобіль вартістю 600 000 рублів

68

Фахівці компанії “форвард” займаються модифікацією серійних автомобілів газ. Тому новий електричний трицикл став першим подібним проектом нижегородських інженерів. На стенді міжнародного форуму електронної комерції та рітейлу продемонстрували версію триколісної машини, призначеної для «пошти росії», про що свідчить характерне забарвлення кузова. Однак представники компанії повідомили, що ніяких контрактів з оператором державної поштової мережі не підписано.

Триколісна машина ідеально підійде для експлуатації в кур’єрських службах, де потрібне перевезення невеликих вантажів. При компактних габаритах трицикл здатний взяти на борт до 90 кілограмів. У рух транспортний засіб приводить єдиний електромотор, характеристики якого поки невідомі. У» базі ” на одному заряді батареї машина здатна проїхати до 40 кілометрів. При цьому конструкція трицикла дозволяє встановити додатковий блок акумуляторів, з якими запас ходу машини зросте вдвічі.

Незалежно від комплектації максимальна швидкість триколісної машини становить 30 кілометрів на годину. На повну зарядку акумуляторних батарей потрібно близько 8-10 годин. Про терміни початку серійного виробництва в компанії поки не повідомляють. Орієнтовна вартість» зеленого ” трициклу складе 600 000 рублів.

Представила трицикл slingshot, здатний розганятися до «сотні» менш ніж за п’ять секунд. У рух триколісну машину приводить дволітровий “атмосферник” потужністю 180 або 203 кінські сили.