Як mercedes-benz нав’язує главам держав новий s-клас

73

З цієї нагоди на фірмовому сайті mercedes-benz з’явився великий реліз, доповнений фотографіями і відеороликами. У ньому уточнюється, що новинка адресована главам держав і великим бізнесменам, які без будь-яких побоювань можуть довірити своє життя новій версії люксової моделі, так як вона відрізняється «особливим захистом».

Під особливим захистом розуміється наступне: автомобіль витримає обстріл бронебійно-запальним кулями 7,62х54 мм з російської гвинтівки свд, а також захистить пасажирів від автоматних черг і підриву 120 кг тротилу біля машини.

Мерседесівці уточнюють, що для сертифікації броньовика застосовувалися надсучасні біофіделічні манекени — це фігури людей, що особливо реалістично імітують людське тіло з усією структурами, кістками і тканинами.

Новий mercedes-benz s 680 guard 4matic вже доступний для замовлення, але віддати за нього попросять 547 000 євро — це, між іншим, аж 47 500 000 рублів. Ось вже воістину автомобіль для ” глав держав і великих бізнесменів».

Тим прикро, що головний конкурент німецького лімузина-проект aurus, який багатьом звичніше називати «кортежем» — продовжує залишатися головним довгобудом вітчизняного автопрому. Адже до серійного виробництва машин (всупереч численним обіцянкам) справа досі не дійшла.