Lexus представити кросовер lexus lx нового покоління (відео)

63

Незважаючи на проблеми з виробництвом дебют моделі був перенесень всього на кілька місяців. Новинку представляти на особливому заході.

Lexus представити абсолютно новий lx на заходах в королівстві саудівська аравія та об’єднані арабські емірати у четвер, 14 жовтня 2021 року. У тієї ж години з’явиться цифрова презентація. Напередодні світової цифрової прем’єри в інтернеті виявилося попереднє зображення нового lx.

Раніше повідомлялося про те, що в листопаді цього року lexus мав намір провести навчальну сесію для працівників салонів і сервісних центрів. Навчання повинно було присвячене новій моделі lx. Однак тепер стало відомо про те, що сесія перенесена на початок 2022 року.

Нову модель lx оснастять такими ж силовими установками, як і модель toyota land cruiser 300. В цю моторну гамму входять 3,5-літровий бензиновий двигун з віддачею 420 кінських сил і турбований дизельний 3,3-літровий агрегат на 229 сил. Обидві установки генеруються з 10 ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Є ймовірність того, що lexus lx буде пізніше оснащуватися гібридною силовою установкою.