Відео: Самий везучий мотоцикліст початку 2018 року

266

Цього байкеру дано другий шанс у житті: Відео

Ось відео дня, яке напевно увійде до збірки найкрутіших відеороликів щасливих людей на дорозі під завісу року. Власне кажучи, ось що сталося. Мотоцикліст, імовірно з сонячної Каліфорнії, Техасу, Флориди або будь-якого іншого південного штату, рухався по хайвею.

Раптово, мотоцикл Kawasaki Z1000 під ним почав розгойдуватися з боку в бік, набираючи з кожним помахом все більшу амплітуду, почався так званий вобблинг. Вкрай небезпечне явище, яке може виникнути як на мотоциклі за кермом якого знаходиться професіонал, так і тоді, коли байком управляє новачок. В обох випадках раптове, все наростаюче розгойдування мотоцикла здатна призвести до печальнейшим наслідків. Падіння або «катапультированию» з сідла. Але для нашого сьогоднішнього везунчика «розковбас» був лише початком проблем.

Після дуже нетривалої боротьби байкер впав і полетів прямо під фуру, яка йшла праворуч… Фатальний результат був неминучий. Але хлопцеві пощастило! Проскользив під трейлером в кращих трюкових традиціях франшизи «Форсаж», він, пом’ятий, але живий зміг встати на ноги і з’їхати з шосе.

Небайдужі свідки чудесного порятунку викликали швидку і надали мотоциклістові посильну допомогу. Хеппі-енд! Чудеса все ж трапляються в цьому світі.