Друзі зняли, як їх друг бігав по даху чужого авто в гродно. А це – кримінал

62

У гродно п’яний 20-річний хлопець пробіг по капоту і даху чужого автомобіля, поки його знімав на відео приятель. Незабаром власник автомобіля помітив пошкодження і звернувся в міліцію. Винуватців вдалося встановити, а разом з цим було оприлюднено і відео “бігу з перешкодами”.

Вночі 7 жовтня до правоохоронних органів надійшло повідомлення про пошкодження автомобіля. На місце події вибула слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що 20-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння бігав по даху і капоту чужого автомобіля, а його друг в цей час знімав все на телефон. Те, що відбувається побачив перехожий і повідомив в міліцію.

В ході допиту підозрюваний так і не зміг виразно пояснити свій вчинок, повідомляє ск.

Слідчими проведено огляд місця події, допитано підозрюваного, потерпілого та свідків, призначено низку експертних досліджень, оглянуто та долучено до матеріалів кримінальної справи відеозапис, який зафіксував обставини вчиненого злочину.

Відносно 20-річного хлопця порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 339 (хуліганство) кримінального кодексу білорусі. Підозрюваний затриманий.