Mercedes представити новий електрифікований седан преміум класу (фото)

59

Баварська компанія mercedes зараз веде роботу над новим amg s 63e 2022 року. Нещодавно машина була помічена на дорогах загального користування в європі. Даний автомобіль є преміум-седаном з потужною phev установкою під капотом.

Спортивний відділ amg вже радує шанувальників марки mercedes новинками без двз. Так, нещодавно був запущений повністю електричний amg eqs. Однак, вже скоро буде уявлень автомобіль для тих, хто хоче випробувати сучасні технології і, при цьому, не бажає відмовлятися від двигунів внутрішнього згоряння. Йдеться про гібрид amg s 63, який вже почали тестувати.

Машина на фото обклеєна камуфляжною плівкою спереду і на кормі, але це не заважає розглянути деякі елементи дизайну. Даний автомобіль відрізняється більш агресивним обвісом. Але найбільш примітна деталь amg s63 – це спортивний дифузор з чотирма квадратними вихлопними патрубками.

Седан буде приводитися в рух за допомогою гібридної установки на базі чотирилітрового v-подібного восьмициліндрового силового агрегату. До слова, такий же мотор встановлень в недавно випущеному amg gt 63 se. Але в s 63 цей двигун працює в парі з 400-вольтовим стартер-генератором і електромотором на задній осі. Сумарна потужність всієї установки становить 700 «коней». Також седан має батарею на 20 квт*год, що дозволить трохи проїхати на одній лише електротязі.

Є інформація, що баварська компанія планує представити даний автомобіль в кінці поточного року, тому можна зробити висновок, що зараз концерн вже на одному з останніх етапів тестування моделі. У дилерських мережах машина з’явиться на початку 2022 року.