У росії подорожчали lexus. Одна модель додала 430 тисяч рублів

73

Моделі lexus дорожчали в росії, але тоді надбавка виявилася менш значною і обмежилася максимальними 229 тисячами рублів, а замість ux в ціні виріс флагманський lx.

Оновлений es, продажі якого почалися в серпні, в жовтні дорожчає вдруге з початку осені, але тільки в одній версії – es 200 з дволітровим мотором. Виконання es 250 і» топове ” es 350 зберігають колишні цінники.

Крім нього, в двох окремих комплектаціях подорожчала найдоступніша модель японської марки-позашляховик ux. Змінилися прайс-листи середніх версій ux 200 і ux 250h, які у вересні отримали косметичні поліпшення. Таким чином, початкова і максимальна ціни ux залишилися на колишньому рівні.

Нові ціни автомобілів lexus – в таблиці нижче.

За даними асоціації європейського бізнесу, з січня по вересень нинішнього року lexus реалізував в росії 15 940 автомобілів, що на 13 відсотків більше, ніж за той же період минулого року. Найбільш продавана модель, rx, розійшлася в кількості 7926 примірників. На другому і третьому місцях розташувалися nx і lx, на яких зупинили вибір 3741 і 1999 росіян відповідно.