Новий китайський кросовер-перші фото салону

52

До кінця 2021 року в росії почнуться продажі нового семимісного кросовера exeed vx. Салон автомобіля буде пропонуватися в двох колірних гамах-королівської білої і благородної чорної.

До речі, сидіння автомобіля виготовляє американський виробник lear (як все перевернулося). Вони обшиті шкірою з ромбовидної прострочкою, мають анатомічну будову і безліч регулювань. Природно, в них є обігрів і вентиляція.

Об’єм багажника позашляховика становить 520 літрів у семимісній конфігурації, а в п’ятимісцевій — понад 2500 літрів. При складених сидіннях другого і третього рядів довжина багажника досягає 2040 см.крім того, в салоні передбачено 36 місць для зберігання речей і документів.

Також в салоні є два рк-екрани діагоналлю по 12,3 дюйма кожен і роздільною здатністю 1920х720 пікселів. Це цифрова приладова панель з трьома темами на вибір (sport, comfort і style) і екран мультимедіа, на який також виводяться зображення з камер системи кругового огляду. Також передбачений проекційний дисплей на вітровому склі. Багатофункціональне рульове колесо має обігрів і підрульові перемикачі передач.

На центральній консолі є ще один сенсорний екран, за допомогою якого можна налаштовувати кліматичну систему, включати підігріви і вентиляцію крісел. До речі, клімат-контроль в кросовері тризонний: для водія, переднього пасажира і для пасажирів другого ряду.

Нижче розташовані кнопки активації електронних помічників водія і системи кругового огляду, а між кріслами видно тачпад-сенсорна панель для управління музикою (це аудіосистема sony з 12 динаміками).

У центральному підлокітнику є два підстаканники і два usb-роз’єми. Ще по одному usb-роз’єму знаходиться на другому і третьому ряду. Для пасажирів другого ряду передбачений власний сенсорний екран для управління кліматом і обігрівом сидінь.

Атмосферу в салоні створює світлодіодне контурне підсвічування з 64 відтінками і величезна зсувна панорамний дах з високоміцного теплоізоляційного скла товщиною 5 мм, оснащена сонцезахисною шторкою.

Chery опублікує пізніше.