“мене мало не збили на перехресті кабяка – індурське шосе”. Допоможете знайти opel zafira?

58

Хлопець зумів відстрибнути від автомобіля, який через мить міг би його збити на перехресті індурське шосе – кабяка в гродно. Він хоче знайти порушника, тим більше, що весь інцидент зняв на відео реєстратор з сусіднього автомобіля. Публікуємо запис.

Хлопця з відео звуть андрій. У п’ятницю, 15 жовтня, він переходив дорогу по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора поблизу магазину “веста”. Поки один водій його пропускав, другий навпаки, піддав газу. Андрій ледве ухилився.

– коли я перейшов острівець безпеки, я все ще поглядав направо. Хіба мало. І цей opel zafira помітив здалеку. За звичкою здавалося, що автомобіль зупиниться, але водій навпаки прискорився. Я це точно помітив. А коли автомобіль під’їхав майже впритул, я встиг підстрибнути і ухилитися від удару, – розповідає автогродно молода людина.

Opel zafira зник не пригальмовуючи, а водій з сусіднього автомобіля передав андрію цей запис.

Вся ситуація сталася буквально за одну секунду.

– водій міг вас не помітити, наприклад, за стійкою скла?

– не думаю, я був у його полі зору і навіть встиг розглянути через вітрове скло, що в машині він був один, що він чоловік.

– ви щось встигли помітити, якісь відмінні риси?

– я відразу спробував розглянути номерний знак, запам’ятав лише пару цифр. Але праворуч на мене світив інший автомобіль і в той момент мені хотілося скоріше покинути проїжджу частину. А вже з тротуару той автомобіль практично було не видно.

Тим не менш, відео показує, що у opel zafira порушника є рейлінги на даху, а сам мінівен – сірий.

– збираєтеся звертатися в даі?

– так, завтра йду писати заяву. Мене обнадіює, що на цьому перехресті встановлено багато відеокамер. Упевнений, що з їх допомогою вийде розглянути номерні знаки порушника.

Якщо ви можете допомогти андрію, будь ласка, телефонуйте: +375292499957. Або пишіть в редакцію.