Названа ціна обслуговування aurus senat

58

Перші автомобілі aurus вирушили приватним покупцям, які максимум через рік повинні провести перше техобслуговування цих машин. Це буде не найдорожче то, але обійдеться воно приблизно в 80-100 тисяч рублів, як заявив директор автосалону «aurus авілон» андрій міхедов.

” якщо ми виходимо з вартості нормогодини 10,5 тисяч рублів для наших постійних клієнтів і закладаємо на виконання всіх робіт три-чотири години, то приблизно стільки ж або трохи більше (на 10-15%) клієнт повинен буде витратити і на витратні матеріали», — цитують «известия андрія міхедова.

Якщо автомобіль купувався в іншого дилера, то вартість нормогодини складе 12 тисяч рублів, а ціна то збільшиться до 100 тисяч рублів. При цьому не буде ніякої різниці, броньована версія седана приїхала на те чи ні.

” суми будуть порівнянні, оскільки ми говоримо про витратні матеріали, а вони практично ідентичні. Це той же двигун, та ж кількість моторного масла, такий же фільтр”, – уточнив андрій міхедов.

Вартість обслуговування машин подібного класу складно дізнатися, так як багато марок, наприклад ferrari або rolls-royce, надають своїм покупцям «безкоштовне» обслуговування куплених автомобілів протягом декількох років — вартість то просто закладена в ціну придбаних машин. Але bentley дотримується традиційного підходу до техобслуговування, а вартість то автомобілів цієї марки становить від 71 тисячі рублів. Обслуговування ж lamborghini urus коштує від 69 тисяч рублів. Тобто ціна обслуговування aurus senat цілком порівнянна з вартістю обслуговування автомобілів того ж сегмента.