Новий range rover: перше зображення

61

Нинішній range rover — це позашляховик четвертого покоління, який дебютує на паризькому автосалоні в далекому 2012 році і оновлений в 2017-м. Його наступник, за чутками, буде побудований на платформі modular longitudal architecture (mla), спочатку розробленої для jaguar і сумісною з силовими установками різного ступеня електрифікації; збереже загальні пропорції, але в профіль стане більше схожим на velar.

Новий range rover зіграє роль технологічного флагмана марки. А по розкоші і комфорту наблизиться до bentley bentayga і rolls-royce cullinan. У гамі будуть гібридні версії і, можливо, повністю електрична, здатна без підзарядки проїжджати до 480 кілометрів. Ну а поки цього не сталося, land rover випускає спецверсії моделі, з особливим декором і дуже багатим оснащенням.

Наприклад, навесні компанія представила svautobiography ultimate і svautobiography dynamic ultimate. Перший, довгобазний, адресований тим, хто вважає за краще їздити з водієм, — він оснащений задніми кріслами в стилі бізнес-джетів. Другий доступний тільки в короткому кузові і відрізняється переналаштованої підвіскою. А напередодні в японії з’явився range rover sv golden edition в кольорі sv bespoke blue і золотистим деком. Тираж спецверсії складе всього п’ять примірників.