У москві продають топовий jeep wagoneer за 12 мільйонів рублів. Позашляховик офіційно не постачають до росії

61

Доступний до покупки jeep wagoneer обладнаний 5,7-літровим мотором, віддача якого становить 397 кінських сил і 548 нм. Разом з агрегатом працює автоматична трансмісія, а також система повного приводу quadra-drive ii, особливістю якої є наявність понижувальної передачі та електронного блокування заднього диференціала. Крім того, для топової версії передбачено три ряди сидінь, причому посередині встановлені капітанські крісла, розділені центральною консоллю.

Комплектація позашляховика доповнена 10,1-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи, панорамним трисекційним дахом, підніжками з електроприводом, а також 22-дюймовими колісними дисками і повним набором водійських асистентів, що включає системи допомоги при парковці і при пересуванні з причепом.

1 / 10

Jeep wagoneer

Фото: авто.ру

Зараз wagoneer з пробігом 30 кілометрів знаходиться на шляху до москви з сша. Після прибуття в росію позашляховик розмитнять і виставлять на продаж за 12 074 689 рублів, що еквівалентно 170 000 доларам. У той же час мінімальна вартість подібного виконання моделі на батьківщині становить 91 000 доларів (приблизно 6,5 мільйона рублів за поточним курсом).

В середині березня компанія jeep заявила про намір випустити довгобазну модифікацію wagoneer і grand wagoneer. Подовжені версії позашляховиків фахівці представлять до кінця нинішнього року.