Ford проводить безкоштовні тренінги для водіїв швидкої допомоги

55

Заняття були організовані експертним центром “рух без небезпеки «у співпраці з компанією»соллерс форд”.

21 і 22 жовтня “академія безпечного водіння ford” проводить навчання в санкт-петербурзі для водіїв автомобілів швидкої допомоги, маршрутних таксі та соціальних служб. Важливість навчання організатори в першу чергу пояснили тим, що в пандемію навантаження на водіїв швидкої допомоги зростає багаторазово. Інтенсивна програма тренінгів якраз і передбачає теоретичні та практичні заняття.

Навчання складається з трьох тематичних модулів: ефективне гальмування, розрахунок гальмівного шляху, сліпі зони і складне маневрування. В рамках цих програм з учасниками піднімуть питання правильного аибора швидкісного режиму і дистанції, а також опрацюють техніки гальмування і розберуть помилки, пов’язані з невірним сприйняттям габаритів автомобіля або неправильним уявленням про сліпих зонах.

Нагадаємо, що академія безпечного водіння ford-це унікальна соціальна програма, запущена ford motor company fund, благодійним підрозділом компанії ford, в 2003 році. У росії програма реалізується компанією “соллерс форд «у співпраці з експертним центром» рух без небезпеки” з 2014 року.

Очікується, що навичкам безпечного водіння в ході дводенного заходу навчать понад 200 осіб.