4 причини купити квадроцикл

61

Квадроцикли, представлені на сайті: https://ua-motors.com.ua/, є досить поширеним видом транспорту.більшість водіїв цінують ці засоби пересування за високий рівень прохідності.

Масивні і функціональні механізми здатні проїхати там, де легкові машини просто застряють в дорозі. Але, крім цього квадроцикли мають цілу низку інших переваг, які забезпечують широкі можливості для експлуатації. Давайте дізнаємося, для яких цілей варто купувати квадроцикл.

Виконання завдань утилітарного характеру

Сучасні моделі квадроциклів часто використовуються для господарських потреб. Жителям глибинок і фермерам такий транспорт повністю замінює невеликі трактори. Такий вид експлуатації пояснюється особливостями самої конструкції квадроциклів. Вони можуть прибирати сніг, перевозити різні вантажі, орати город, і навіть підстригати газони.

Виконання зазначених функцій є можливим за рахунок таких особливостей машин:

  • великий кліренс;
  • висока потужність;
  • місткість;
  • велика вантажопідйомність;
  • високий рівень прохідності;
  • наявність додаткових механізмів (лебідки і фаркопа).

Утилітарні квадроцикли оснащені великими колесами, що мають грунтозацепи, а також потужним мотором, що забезпечує прохідність в самих важкодоступних місцях. Такі всюдиходи не боятися різких спусків і підйомів, і однаково легко проходять лісові дороги і болотисту місцевість.

Фермери також відзначають, що утилітарний квадроцикл є більш вдалим рішенням для господарства, ніж повнопривідний пікап. На ньому можна легко відвезти урожай на ринок, притягти колоди з лісу, а також зорати землю.

Подорожі

Квадроцикли також є відмінними транспортними засобами для атмосферних поїздок по бездоріжжю. Від автомобілів вони відрізняються тим, що пасажири не ізольовані від природи. Вони можуть насолоджуватися подихом свіжого вітру, яскравими фарбами природи, а також теплими променями сонця. Подібні катання дарують відчуття справжньої свободи.

В даному випадку також відсутні обмеження по типу дорожнього покриття. Квадроцикли можуть проїхати по снігу, асфальту, піску, а також в гірській місцевості. Це відкриває широкі можливості для подорожей. Особливо популярними є маршрути у віддалених від міст місцях. Це можуть бути гори, ліси, рівнини з бездоріжжям і т.д.

Риболовля та полювання

Мисливців і рибалок турбує не тільки вибір відповідного оснащення, а ще й питання транспортування до необхідного місця. Зазвичай найвигідніші місця розташовуються далеко від населених пунктів. Дістатися до них на звичайних легковиках досить складно, тому багато хто вирішив використовувати для цієї мети квадроцикли.

Ці потужні засоби пересування більш економічні і зручні в порівнянні з позашляховиками. Крім цього, перед виїздом на пересічену місцевість автомобіль необхідно екіпірувати спеціальними захисними елементами (грязьова гума, шноркелі, захист для днища і бамперів). Квадроцикли не потребують подібного “обмундирування”. Їх конструкція повністю готова до поїздок по бездоріжжю.

Спорт і екстремальна їзда

Серед водіїв квадроциклів знаходяться також любителі екстремальних видів їзди. Вони використовують потужні всюдиходи для поїздок в місця з особливо складними рельєфами. Для таких поїздок купуються тільки моделі з потужними характеристиками. Це стосується двигуна, кліренсу, наявності доповнень та інших властивостей.

Як бачите, сфера використання квадроциклів досить велика. Якщо хочете купити всюдихід, який справляється з багатьма завданнями, то квадроцикли стануть ідеальним рішенням.