“зірки” зійшлися: дві аварії, крадіжка і затримання наркокур’єра

62

21 жовтня на варшавському шосе столиці сталося, здавалося б, стандартне дтп, яких в москві відбувається десятки. Дівчина за кермом мерседеса врізалася в автобус, той вилетів у кювет і протаранив стовп, обидва водії отримали травми. У салоні їхали десять пасажирів, двох після аварії забрала швидка. Під час розповіді водія автобуса про те, як все сталося, почувся звук удару. Водій іншого автомобіля задивився, і сталося ще одне дтп на тому ж місці.

Поки поліція розбиралися з новим дтп, стався ще один несподіваний поворот цієї трагікомедії. Серед роззяв, що зупинилися обговорити подію, один помітив у натовпі людину, чий велосипед здався йому вже дуже знайомим, а вірніше — вкраденим у нього раніше. Чоловік попросив співробітників поліції перевірити транспортний засіб. Поліцейські не те щоб дуже зраділи, але допомогти погодилися. Велосипедист повівся дивно, занервував, і не дарма – він виявився наркокур’єром, який їхав робити закладки. Оскільки він нікуди не поспішав, вирішив полоскотати собі нерви і постояти з речовинами біля поліції.

Він дістав щось з кишені і швидко проковтнув, а потім спробував дати деру, але даішники швидко скрутили злочинця. Але пізніше стали за нього переживати, з’ясовуючи, чи не смертельну дозу наркотику він проковтнув. Найбільше дивному збігу обставин пораділи телевізійники, які отримали багатий матеріал для репортажу. А ось бідолахам поліцейським довелося заповнювати гору паперів.