Центросоюз підписав угоду про інформаційне співробітництво з медіа-холдингом «5 колесо»

64

Центросоюз росії і найбільший автомобільний медіа-холдинг «5 колесо» підписали угоду про співпрацю, спрямовану на висвітлення діяльності споживчої кооперації на інформаційних ресурсах друкованих та інтернет-видань

Угоду підписали голова правління центросоюза росії марія бекетова і головний редактор журналу «5 колесо» олексій ватажків.

Угода передбачає популяризацію ідей кооперативного руху. З урахуванням редакційної політики центросоюз росії допомагатиме журналістам видань у зборі та обробці інформації про події та процеси в організаціях споживчої кооперації.

«один з перспективних напрямків співпраці-висвітлення тем розвитку мобільної торгівлі в системі споживчої кооперації. В умовах пандемії інтерес до мобільної торгівлі як в сільській місцевості, так і в місті особливо актуальний. Парк автолавок в системі споживчої кооперації найчисленніший в країні, він налічує понад 10 тисяч автомобілів. Наші автолавки знають, нашу кооперативну продукцію люблять і купують. Тому наші магазини на колесах залишаються найбільш затребуваним і оперативним каналом торгівлі”, – зазначила на церемонії підписання угоди голова правління центросоюзу росії марія бекетова.

Медіа-холдинг “5 колесо” на своїх інформаційних ресурсах (журнали “5 колесо” « ” автопарк 5 колесо» і сайт «5 колесо») буде підтримувати заходи та творчі ініціативи центросоюзу, інформувати громадськість про розвиток проектів мобільної торгівлі в країні.

“концепція видання -” створюємо журнал разом!”- дозволяє знайомити аудиторію не тільки з думками професіоналів, а й з досвідом тисяч компетентних автолюбителів. У системи споживчої кооперації великий парк автолавок, колосальний досвід їх експлуатації. Упевнений, що читачам наших видань буде цікава історія і практика експлуатації автолавок в період інтенсивної експлуатації і в умовах бездоріжжя. Такий інформаційний обмін з багатотисячним колективом експертів-практиків буде корисний і журналістам виданням, і читачам, і самим кооператорам», – зазначив у вітальному слові головний редактор журналу «5 колесо» олексій вожаков.