Orlen oil-пробуємо популярне європейське масло на наших дорогах

50

До речі, orlen oil є найбільшим постачальником пмм на території польщі і робить ще й помітний вплив на ринок мастильних матеріалів суміжних країн, наприклад, чехії, яка має високорозвинену промисловість. А бізнес просто не стане довіряти свій успіх партнерам, які можуть підвести. Це говорить багато про що.

Але, повернемося до моторних олив orlen для комерційної техніки. Пропонуючи на російському ринку свою продукцію, компанія робить ставку на масла найкращим чином підходять техніці, яка формує російський парк. Тобто, враховується як вік машин, так і їх умови роботи, технічний стан, якість палива і т.д.

Так, якщо мова йде про сучасних вантажівках, яким потрібні малозольні моторні масла (low saps), то оптимальним вибором стане platinum ultor progress 10w-40, виготовлене на синтетичній основі. Даний продукт може використовуватися як основний в змішаних парках, на балансі яких стоять вантажівки екологічних класів euro v, euro iv, euro iii і нижче, а також в машинах, які працюють на зрідженому і стислому газі (cng і lng).