Уаз несподівано вирішив вивести «патріот “на ринок сша

59

Уаз буде показувати» патріот” американцям не просто заради розваги: російський автозавод всерйоз планує продавати свою флагманську модель на території сша! у цій справі ульяновцям допоможе офіційний дистриб’ютор компанія bremach.

Зараз закінчується сертифікація машини за заокеанськими стандартами. Відомо, що публіці модель пред’являть під ім’ям bremach 4×4 suv. Технічно він копіює вітчизняний аналог зі 150-сильним 2,7-літровим змз pro і 6-діапазонним автоматом punch powerglide, але відрізняється настройками деяких вузлів і бортової електроніки.

– я гордий представити нашу флагманську модель тут, в каліфорнії, найбільшому ринку suv на території сша. І анітрохи не сумніваюся в перспективах – ми вже продемонстрували автомобіль обмеженому колу клієнтів і отримали виключно позитивні відгуки. Упевнений, новинку чекає воістину велике майбутнє! – заявив президент bremach рей хоогенраад.

До речі, деякий час тому портал «автовзгляд» розповідав, що уаз дістав із запасників проект нового «патріота» — маркетологам доручили оцінити, чи потрібен він ринку. А ще уазівці раптово презентували стратегію розвитку підприємства! і в ній, як з’ясував портал «автовзгляд», ніякого «патріота-2020» немає і в помині.