Husqvarna te 310 2015 → як я купив husqvarna te300

48

Почну з того, що покупка цього мотоцикла була взагалі не запланованою!купувати я нічого не збирався, але періодично моніторив ринок за цінами на мототехніку. Дивився заради інтересу різні мотики, в основному стару японію.і тут авіто підкидає оголошення про продаж husqvarna те300 в моєму районі, за розумні дс.походивши трохи, подумавши, вирішив здзвонитися і з’їздити подивитися. Вирішив, що якщо мот сподобається-куплю, а один з ктм продам.зателефонувавши, я почав підозрювати, що з цією людиною я вже знайомий. Як виявилося, пару років тому я у нього купував ктм ехсf250.

я праворуч, а ліворуч попередній власник обох мотиків

Вийшло так, що він для мене був чесним і перевіреним продавців, а я для нього порядним покупцем. Це спростило огляд техніки, при наявності такої довіри я зміг навіть добре прокотитися.мотик мені сподобався, я його купив. Продавець зробив мені непогану знижку.

Тепер трохи про мотика.новий поршень — (був наданий фото звіт про проведені роботи) на поршні приблизно 10 м. Ч. Обслужені пер/зад підвіски свіжі звездысвежие шинымусс в задньому колесезащита резонаторазащита рукрычаги легкого выжима окурва вентилятор охлаждениязащита радиаторовруль rental

З мінусів:розтягнута цепьне рідна подножкадохлый акумотсутствует подушка на рулеобломан болт кріплення кік стартера

порадувало, раніше ніде не зустрічав. буксирувальна стропа з ременя грм

З мотиком віддали переднє крило, задній підкрилок зі стоп сигналом, кріплення для номера, і папку з сервісною книжкою.