Компанія volkswagen розсекретила зовнішність серійного електрокара id. Buzz (фото)

60

Неофіційний наступник електровена запозичить у концепту дизайн у ретростилі.

Німецький автовиробник відкрив екстер’єр серійного електровена id. Buzz. Дебют однооб’ємника пройде лише в 2022 році, проте зовнішність моделі більше не секрет-пасажирський мінівен з невеликою кількістю камуфляжу продемонстрували на презентації сімейства крос-купе id.5.

Стало відомо, що id. Buzz розділити базу meb з іншими електрокарами бренду, причому і для фургона, і для мінівена будуть пропонуватися двомоторні силові установки.

Серійний електровен запозичить у однойменного концепту дизайн у ретростилі, проте змін все ж таки в автомобілі достатня. Були встановлені традиційні зовнішні дзеркала заднього виду та дверні ручки, змінилася форма фар та»світлий підпис”.

Згідно з неофіційними даними, дана модель базуватиметься на розтягнутій платформі meb, у результаті величина колісної бази становитиме 3,3 метри. Приблизні характеристики-вантажопідйомність до 800 кг, тягова батарея ємністю до 111 квт*год і автономність до 600 км, хоче ключові параметри можуть змінюватися в залежності від комплектації.