Подивіться на унікальний jaguar e-pace з картатим візерунком від baracuta

93

Представлений jaguar e-pace-це версія p300e з гібридною силовою установкою, пофарбована в унікальний відтінок білого neutro. Клітку, знайому по підкладках курток baracuta, можна побачити на даху (в монохромному вигляді) і в салоні – на дверних картах і на підлозі. Логотип дизайнерського будинку розміщений на бічних стеклах і підголівниках сидінь, а також проектується на землю вбудованими лампами.

Автомобіль вже відправився в тур по великобританії і декільком країнам європи разом з блогерами, художниками та інфлюенсерами. Пробіг стартував у лондоні, а завершиться на тижні моди в мілані в 2022 року: до цього кросовер побуває у франції, німеччині, іспанії, нідерландах, бельгії, польщі, австрії та чехії. Мета чотиримісячної поїздки-дослідити культуру кожної країни для складання гіда.

Моделі e-pace, як і двом іншим кросоверам jaguar, залишилося жити не більше чотирьох років: до 2025 року вся модельна лінійка бренду буде електрифікована, і місце в ній знайдеться тільки наступнику i-pace, побудованому «з нуля». Ще через п’ять років jaguar планує продавати автомобілі виключно з електричними силовими установками.