Ford не буде переводити свої важкі пікапи на електрику

49

Лінійка пікапів ford складається з декількох моделей. Є умовно легкі моделі на зразок f-150, а є і серія super duty (f250, f350,f450 і т. Д.), куди входять автомобілі з високою вантажопідйомністю

Взяти, приміром, модель f650 – це справжній повноцінний «трак» вагою від п’яти до десяти тонн (в залежності від типу кузова і встановленого обладнання) з потужним 400-сильним турбодизелем, який здатний тягнути великі причепи вагою до сімнадцяти тонн. Зрозуміло, у таких машин є ціла армія шанувальників, причому не тільки серед приватних осіб, але і серед різних муніципальних служб на зразок дорожніх евакуаторів.

Відзначимо, що не так давно у них виникли деякі побоювання на предмет майбутнього даних пікапів. Справа в тому, що концерн ford почав електрифікацію f-сімейства. Модель f – 150 вже отримала подібну версію, більш того на неї спостерігається ажіотажний попит. Втім, важкі електричні пікапи автомобільний концерн випускати не планує. Президент північноамериканського філії ford кумар галхотра дав зрозуміти, що зараз розробки важких автомобілів з акумуляторними батареями не ведуться, так як електричні пікапи поступаються по буксирувальним можливостям аналогам з двс.