Представлений lincoln zephyr

59

Компанія lincoln представила в гуанчжоу серійний zephyr. Цей седан став єдиною моделлю компанії в подібному форм-факторі

Поки в усьому світі не припиняється мода на кросовери, в китаї продовжують любити седани. Новий “зефір” призначений виключно для китайського ринку, хоча ще рік тому була інформація про те, що у новинки є всі передумови вийти і на глобальний ринок. Що ж, мабуть в керівництві ford змінилися погляди, давайте тепер поглянемо на те, що втратив світ.

А світ втратив великорозмірний седан, довжина якого майже досягає позначки в п’ять метрів. Що стосується стилістики, то тут простежується багато рис інших автомобілів концерну. Особливу увагу на себе звертає інтер’єр, а точніше одна його деталь – цифрова приладова панель з шириною майже в півтора метра. На цьому екрані сконцентровано все: і прилади, і мультимедійна система і.т. Д.

Що стосується технічної складової, то тут немає нічого такого, що могло б вразити уяву. Під капотом працює звичайний дволітровий турбо-мотор, нехай і порівняно потужний (246 кінських сил). Динамічні характеристики наступні: розгін до сотні за 6.8 секунди, а максимальна швидкість -225 кілометрів на годину.