Уаз повертається на ринок анголи через 18 років

51

Уаз розширює свою присутність в африці: наприклад, в компанії розробляють праворульні версії автомобілів для поставок в країни з лівостороннім дорожнім рухом. Що ж стосується анголи, де традиційний правосторонній рух, то туди планується поставляти по кілька сотень патріотів щорічно.

Раніше стало відомо, що уази будуть продаватися в сша, але під маркою bremach. Публічний дебют патріота відбувся на автосалоні лос-анджелесі і позашляховик викликав фурор: всього за добу компанія bremach отримала 3,8 мільйона доларів у вигляді завдатку. На скільки автомобілів оформлені попередні замовлення, не уточнюється, але мінімальний внесок становить 100 доларів, а ціни на модель стартують з позначки 26,4 тисячі доларів (1,94 мільйона рублів).

Крім того, уази вже продаються в китаї: наприклад, hunter і «буханець» там коштують від 149 800 юанів (1,7 мільйона рублів) і від 158 800 юанів (1,8 мільйона рублів) відповідно. Раніше повідомлялося, що ульяновський автозавод також мав намір сертифікувати в країні патріот і пікап.