В україну повертається відомий автомобільний бренд

58

Корпорація укравто оголосила про підписання угоди про дистриб’юцію та сервісну підтримку автомобілів geely на території україни. Таким чином, у 2022 році бренд geely офіційно повертається на український ринок. Корпорація укравто спільно з новим партнером, geely automobile international corporation – формує якісну дилерську мережу, виходячи з переваг власної найбільшої дилерської мережі, повідомляє «автосвіт».

Geely auto – це основна дочірня компанія geely holding group, глобальної автомобільної групи, діяльність якої охоплює весь ланцюжок створення вартості в автомобілебудуванні, від досліджень, розробок та проектування до виробництва, продажу та обслуговування. Заснована в 1986 році, а з 1997 році веде діяльність в автомобільній промисловості, geely holding з тих пір значно розширилася за рахунок контрольних пакетів акцій багатьох відомих міжнародних брендів та партнерських відносин, таких як 99% акцій volvo, 51% контрольних пакетів акцій lotus та 9,7 % акцій daimler ag. У 2020 році mercedes-benz та geely holding оголосили про офіційне створення глобального спільного підприємства smart automobile co., ltd.

Майкл сун, генеральний директор geely automobile international corporation: “ми бачимо суттєвий потенціал зростання українського ринку нових автомобілів – особливо у сегменті suv. Ми повністю покладаємося на експертизу та репутацію укравто, в активі якої є успішний багаторічний досвід співпраці з провідними світовими автовиробниками. Завдяки тісній співпраці між обома сторонами ми, безперечно, надамо споживачам на українському ринку першокласні продукти та послуги та створимо враження від подорожей, які перевершать очікування”.