Відео: як перетворити пікап в будинок на колесах за допомогою повітря

57

У складеному стані air-topper поміщається в невеликий рюкзак. Аксесуар можна розкласти прямо на землі і за допомогою насоса за кілька хвилин накачати до жорсткого стану. У» робочому ” вигляді кунг обладнаний вініловими вікнами на липучках і невеликими дверима на блискавці. Усередині розташовані кілька гачків, що дозволяють жорстко закріпити аксесуар на вантажній платформі, а також спеціальні кишені для зберігання речей. У закритому просторі можна розмістити кілька спальних місць, які фактично дозволять переночувати під відкритим небом.

За словами розробників, новий аксесуар підійде для любителів активного відпочинку, тривалих автомобільних подорожей і стане альтернативною повноформатних автокемперів. Залежно від розміру вантажної платформи пікапа вартість air-topper становить від 1899 до 1999 доларів (приблизно 140 000 – 150 000 рублів за поточним курсом).

В кінці листопада дизайнер з болгарії показав футуристичний автодом майбутнього. За задумом художника, будинок на колесах зможе пересуватися за допомогою шести механічних «ніг».