Китайський кросовер за 3,6 млн: у росії стартували продажі великого exeed vx

45

До недавніх пір китайський бренд exeed був представлений в нашій країні лише моделлю txl, проте тепер в гамі відбулося поповнення — російські дилери відкрили прийом замовлень на новий великий позашляховик vx. Останній має семимісний салон і досягає в довжину 4 970 мм.

Exeed vx на нашому ринку запропонований виключно з 2,0-літрової «турбочетверкой», дефорсированной до 249 к. С. (385 нм). Працює мотор в тандемі з семидіапазонним роботом getrag з двома мокрими зчепленнями і повнопривідною трансмісією.

На вибір покупцям запропоновано всього дві комплектації, але навіть в базовому виконанні luxury (3 299 900 рублів) перелік оснащення досить багатий. Такий кросовер має аудіосистему arkamys з вісьмома динаміками, безключовий доступ, бездротову зарядку смартфона, датчики дощу і світла, задній парктронік, камери кругового огляду і круїз-контроль з обмежувачем швидкості.

Плюс йому покладені 12,3-дюймові дисплеї мультимедійної системи і приладової панелі, мультируль, панорамний дах, підігрів сидінь першого і другого рядів (передні крісла ще й з вентиляцією), проекційний дисплей, системи допомоги при підйомі і спуску, тризонний клімат-контроль, форсунки омивача, електромеханічний гальмо стоянки з функцією autohold, електропривод багажника і шість подушок безпеки.

Топ-виконання president (3 599 900 руб) до всього іншого має амбієнтне підсвічування салону, іонізатор повітря, крісло водія з електрорегулюваннями у восьми напрямках, оббивку сидінь штучною шкірою з перфорацією і передні парктроніки.

Крім того, кросовер exeed vx в старшій комплектації може похвалитися наявністю комплексу систем безпеки, до складу якого входять адаптивний круїз-контроль і асистент утримання в смузі.