Chery розповіла про новинки для росії: буде чотири кросовери-один електричний

48

Офіс chery пролив світло на російські прем’єри новинок, заплановані на 2022 рік

Кожен квартал наступного року chery представлятиме в росії по одній новій моделі. Першим на початку року на наш ринок вийде кросовер» преміального ” підрозділу exeed-модель lx. Хоча у» лексуса «під тими ж літерами йде флагманський позашляховик, у китайського бренду» ел-ікс ” – це молодша модель в лінійці. Причому далеко не нова: такий кросовер побудований на шасі tiggo 7 першого покоління і продається в китаї з 2019 року. До речі, ми вже бачили exeed lx в москві-автомобіль вдалося сфотографувати на парковці дилерського центру ще в жовтні.

У другому кварталі chery привезе до нас tiggo 4 pro – оновлену версію популярного 4-го «тігго», який за підсумками листопада увійшов в шорт-лист найбільш продаваних кросоверів в росії. Ця модель відрізняється підретушованою зовнішністю і більш сучасним салоном з 10,25-дюймовим екраном медіацентру. До речі, в китаї оновлений tiggo 4 pro, представлений на місцевому ринку як tiggo 5x, продається з минулого року.

На третій квартал запланована російська прем’єра кросовера chery omoda 5. Ця модель-справжній свежак, показаний в китаї в кінці листопада і продаватися у себе на батьківщині він буде тільки з весни. Під капотом-новітній турбомотор 1.6 tgdi потужністю 197 к.с. З 7-ступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Привід – на передню вісь.

У салоні-два дисплеї на 12,3 дюйма і мінімум фізичних кнопок. До речі, не факт, що в росії цю модель продаватимуть під тією ж назвою, що і в піднебесній. Цілком можливо, що замість omoda 5 це буде tiggo 5 (наступником якого він по факту і є), але тільки з приставкою pro.

Ну і під кінець року до нас приїде електричний кросовер, модель якого поки ще узгоджується з китайським офісом. Швидше за все, це буде chery tiggo e – електрифікована версія tiggo 4 pro, або tiggo3xe, «електричка» на базі tiggo 2.