І не малий, і удал: тривалий тест-драйв opel combo cargo

48

Під водійським сидінням сховався домкрат. Це правильно. На власному досвіді одного разу переконався, як» весело ” при проколі колеса розгрібати весь вантажний відсік, щоб дістатися до місця кріплення штатного домкрата. До речі, кріплення запаски тут теж організовано грамотно: фіксуючий її болт ніколи не буде завалений вантажем. Після запуску двигуна з’ясувалося, що і з шумоізоляцією тут все добре.

Торохтіння 90-сильного 1,6-літрового дизелька в салоні майже не чути, навіть при при бадьорому натисканні на педаль газу. Бензиновий 115-сильний движок, який також встановлюється під капот opel combo cargo, напевно, взагалі буде «шепотіти». Зацікавившись причинами такого слабкого звукового фону від мотора, я поліз під капот. Як і очікував, виявив там серйозну шумоізоляцію навіть на внутрішній стороні капота. А заодно погляд зачепився за акумулятор. Вірніше – за напис на ньому. Виявляється, тут штатно встановлюється 70-амперна батарея.

У вищезгаданому вітчизняному конкуренті combo cargo коштує лише 60-амперна, наскільки я пам’ятаю. Запуск морозним ранком у “німця” повинен бути, по ідеї, більш надійним. З точки зору вантажних функцій, opel combo cargo бездоганний. В ході тесту ми в якості експерименту завантажили в нього 15 коробок розміром 40х40х60 см.на фотоілюстраціях ви можете бачити, що з цього вийшло. Немов невеликий переїзд організували. Особисто я порадів, що тут можна навіть більш-менш ходити по фургону. У раніше згаданому largus такої розкоші не було-lada нижче буде.