Назву для нового стильного кросовера chery оберуть голосуванням

48

Jetour х – 1 побудований на новій платформі kunlun, яка передбачає можливість установки автопілота третього рівня за класифікацією sae (автомобіль може розганятися і гальмувати, а також пересуватися самостійно при виконанні ряду умов без участі водія). У числі особливостей дизайну-трендова безрамкова радіаторна решітка з інтегрованими в неї фарами, похила лінія даху, завалені задні стійки, невеликий спойлер на даху і y-подібні ліхтарі.

Передбачається, що в рух кросовер приводить гібридна силова установка, знайома по chery tiggo 8 plus kunpeng e+. До її складу входять 1,5-літровий двигун потужністю 170 кінських сил і пара електромоторів. На tiggo 8 plus kunpeng e+ сумарна віддача агрегатів становить 462 кінські сили і 510 нм крутного моменту.

Поки для моделі запропоновані кілька варіантів китайських назв, які переводяться на російську як «сокіл», «тунець» і «нефритовий імператор». Російські користувачі теж можуть взяти участь в проекті jetour і відправити свої варіанти назви для кросовера через «китайські автомобілі».