Як страховики з “вагончиків” примудряються продавати осаго нижче вартості

41

Похід в офіс страхової компанії або спілкування з агентом з кожним роком стає тільки дорожче: тарифи ростуть, а мінімальна аварія — подряпина на бампері — нівелює накопичену роками знижку. Множимо ці тенденції на вічне російське прагнення заощадити і отримуємо вдячну грунт для різного роду махінацій.

Дошки оголошень і іржаві вагончики у мрев рясніють заголовками про продаж страхового поліса в 3-4-5 разів дешевше встановленої законом ціни. Як може страховий поліс коштувати 1800 рублів, якщо базовий тариф для громадян-2471 рубль, а коефіцієнт міста москва — 2? в чому ж підступ?

Схем обману і продажу “липи « — а такі поліси завжди виявляються грубою підробкою-чимало: починаючи з відвертої фальсифікації документа і до самих» елегантних” методів відбору грошових знаків у населення. Почнемо, мабуть, з простого — з «класики».

Отже, левова частка полісів осцпв сьогодні — електронні. Візуально це просто аркуш білого паперу формату а4, на якому роздрукований чорно-білий документ. Підробити такий простіше нікуди: малюється табличка в “ексель«, куди додає заздалегідь відсканований логотип страхової компанії, а після потрібно тільки знайти» покупця” і забити його дані.