Траса м4 «дон» стане безпечніше і багатше на камери гибдд

45

Поворот був закритий через зростання аварійності на цій ділянці: за минулі місяці 2021 року, коли водії здійснювали маневр повороту, аварії забрали життя трьох людей. Крім того, в небезпечному місці також розвертався шкільний автобус, що суперечило всім нормативам. Щоб уникнути резонансних дтп, в тому числі за участю шкільного автобуса, тепер на 1024-му кілометрі нанесена суцільна розділова лінія розмітки, а також встановлені камери фіксації порушень правил дорожнього руху.

До речі, користувачі соцмереж нагадали про постійні сутички на проблемній ділянці і висловилися на підтримку перекриття розвороту.

При цьому для доступності жителів хутора новоперсіановскій зберігається розворот на 1023-му кілометрі у напрямку з москви в бік ростова-на-дону, який забезпечує в’їзд жителів в хутір новоперісановскій з боку ростова-на-дону.

І продовжуючи тему платних доріг. Одним з найбільш масштабних споруд, що будуть зведені при будівництві майбутньої траси м12, стане вантовий міст через річку ока. Як з’ясував портал «автовзгляд», його перші елементи нещодавно доставили на місце проведення робіт.