У мережі показали абсолютно нову “ниву”

79

В кінці 2024 р.у продажу з’явиться класична lada niva нового покоління. Також планується випустити нове покоління lada niva travel. Вже зараз завдяки рендерному зображенню, розміщеному в мережі, ми можемо уявити, як буде виглядати нова niva travel.

Як повідомляє today.ua, нову lada niva travel побудують на платформі cmf-b. На цій же платформі, до речі, dacia в найближчі роки також створить свій новий великий кросовер dacia bigster. Якщо бути точніше, то поява у продажу кросовера bigster очікується в 2023 році.

На рендері ми бачимо niva travel, в дизайні якого помітно вплив німецького кросовера volkswagen teramont. Що ж, такий розвиток подій цілком можливо.

Згадаймо, що нова niva travel, що з’явилася у продажу на початку 2021 року, запозичила деякі елементи дизайну японського кросовера toyota rav4. Зокрема, у цих моделей практично однакова передня частина.

У салоні нової niva теж повинні відбутися серйозні зміни. Вона отримає більше обладнання і стане більш комфортною. Що стосується лінійки двигунів, то, за чутками, в неї увійдуть такі ж агрегати, якими будуть оснащуватися кросовери dacia.

Раніше стало відомо, що класична lada niva нового покоління, яка з’явиться у продажу в кінці 2024 року, буде коштувати від 12000 до 16000 євро. Буде також версія з подовженою колісною базою. Її ціна складе 20 000 доларів.