Лімітований mclaren 650s le mans в ексклюзивному кольорі продають за ₽23,5 млн

49

Свого часу суперкар mclaren 650s le mans був побудований на честь перемоги британської марки на 24-годинному марафоні в ле-мані 1995. Модифікацію розробили фахівці підрозділу mso, а її тираж склав всього 50 примірників.

Цікаво, що 49 дводвірок отримали сіре забарвлення кузова «sarthe grey», а п’ятдесята машина була пофарбована в жовтий відтінок «solar yellow». За задумом даний колір покликаний нагадувати болід mclaren f1 gtr в лівреї harrods, який на згаданому марафоні в ле-мані фінішував третім.

До слова, оригінальний власник даного макларен 650s le mans якраз таки був другом власника гоночного f1 gtr і зміг отримати офіційний дозвіл на використання цього відтінку.

Зараз унікальний у своєму роді суперкар 2015 року випуску виставили на продаж у великобританії — відповідне оголошення з’явилося на порталі «pistonheads».

Крім жовтого забарвлення, даний mclaren 650s le mans може похвалитися цілим рядом карбонових компонентів, серед яких передній спліттер, бічні «спідниці», повітрозабірник на даху і збільшений дифузор на кормі.

До всього іншого дводверка звертає на себе увагу унікальними легкосплавними колесами і пофарбованими в жовтий колір гальмівними супортами. На її кузові є особливі шильдики “le mans”.

Салон середньомоторного суперкара мають комбіновану обробку з чорної шкіри і алькантари з повсюдним карбоновим декором. Тут встановлені комфортні сидіння і аудіосистема meridian.

Як і інші екземпляри mclaren 650s, дана дводверка має 3,8-літровий v8 з двома турбінами, який розвиває 650 к.с. І 678 нм. Пробіг авто всього 6 100 миль (9 816 км), а продають його за 239 950 фунтів стерлінгів (23,5 млн рублів за нинішнім курсом).