Фургон fiat scudo став “електричкою”

46

Європі почався прийом замовлень на новий мінівен fiat scudo. Тепер в його основі-платформа stellantis, призначена для середньорозмірних фургонів. Автомобіль пропонується як з повністю електричною силовою установкою, так і з лінійкою дизельних двигунів останнього покоління.

New scudo – вже другий комерційний автомобіль fiat, доступний в електричній версії. Нагадаємо, що першою такою моделлю став виведений на європейський ринок у квітні цього року e-ducato. Конструктивно новинка є повним аналогом комерційних моделей peugeot / citroen / opel, які випускаються в тому числі і в росії. Правда, у нас вони доступні тільки з дизельними моторами і електрифікація найближчим часом не планується.

Новий scudo доступний для замовлення в чотирьох версіях і в трьох варіантах довжини бази: фургон, фургон зі збільшеним пасажирським відсіком, кабіна з платформою, і «комбі». У виконанні з електричною силовою установкою доступна вся лінійка конфігурацій.

У версії “комбі” число посадочних місць може досягати дев’яти. Такий широкий набір варіантів підвищує привабливість нового scudo і для пасажирських перевезень, і для постачальників обладнання, і для ринку автомобілів для відпочинку, на якому fiat professional є в європі лідируючим гравцем.

( 1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)

Новини змі2