Українцям пояснили, як не купити автомобіль – » потопельник “

57

На аукціонах сша в числі інших продаються машини, які постраждали від повені. Зазвичай вони мають позначку water або flood. Але іноді “потопельниць” пропонують покупцям, не ставлячи їх про це до відома.

кросовери позаздрять: автомобіль виробництва заз здивував на бездоріжжі

Про те, як розпізнати автомобіль, який був пошкоджений повінню, розповіли експерти auctionauto, інформує «апостроф».

Пошук іржі-найневдаліший спосіб оцінити збиток від повені, оскільки має пройти якийсь час, щоб вона стала видимою. Дізнатися, що автомобіль потрапив в зону повені, можна декількома способами, в тому числі онлайн.

Перед покупкою вживаної машини на аукціоні сша, необхідно перевірити її по базах даних, використовуючи ідентифікаційний номер автомобіля або vin. Ви можете почати з таких ресурсів як carfax і autocheck.

Звіт autocheck покаже, чи був автомобіль зареєстрований в минулому році в окрузі, де федеральне агентство з надзвичайних ситуацій (fema) фіксувало велике лихо.

Сервіс vincheck національного страхового бюро по боротьбі зі злочинністю (nicb) допоможе виявити інші проблеми на додаток до будь-якої аварійної історії.

Непорядні продавці часто роблять дрібний ремонт, а потім переміщують автомобіль в інший штат для продажу. Більш витончені шахраї будуть переганяти машини через штати зі слабкими вимогами до title, щоб “відмити” їх історію від слідів повені та іншого. Перереєстрація в декількох штатах за короткий час говорить про те, що продавець намагається приховати негативну інформацію зі свого title.

Звіти про історію автомобілів від carfax або autocheck включають так званий “title brand”, який повідомляє, побувало авто в повені, оголошено воно total loss або серйозно пошкодженим іншим чином. Заголовок також містить інформацію про те, чи використовувався автомобіль як поліцейський автомобіль або таксі.