Клієнти з німеччини замовили будівництво кемпера на базі пікапа віс-2346

45

Компанія “автокемперпром” з коломни представила свій новий проект — автодом на базі комерційного пікапа віс-2346. До слова, останній сам по собі є переробленою версією “ниви”.

Виконаний в чорно-білих кольорах кемпер має житловий модуль. По периметру останній покритий захистом з пофарбованих алюмінієвих листів. З них тюнери також виконали кришки лючків.

В процесі доопрацювання вихідний грузовичок отримав силові пороги і пластикові розширювачі колісних арок замість вихідних гумових. Під верхнім додатковим стоп-сигналом з’явилася камера заднього виду.

Безпосередньо на житловому модулі є висока вхідні двері з невеликою сходинкою. Внутрішнє оздоблення кемпера виконано за європейськими стандартами. До послуг мешканців висувне двомісне ліжко і невелика санітарна кабіна, в якій передбачені душ, раковина і туалет.

Є і невелика кухонка з газовою конфоркою, раковиною і холодильником, ось тільки витяжка не передбачена. З іншого обладнання варто відзначити наявність кліматичної установки і системи нагрівання води. Енергією дані пристрої постачають сонячні панелі, розміщені безпосередньо на даху кемпера.

Що стосується техніки, то в процесі побудови такої модифікації тюнери допрацювали покладений пікапу віс-2346 мотор. Робочий обсяг останнього був збільшений до 1,8 літра, а потужність — до 100 к.с. Це дозволило частково компенсувати збільшену масу автомобіля.

Працює движок в зв’язці з п’ятиступінчастою механікою. Привід машини постійний повний. В наявності також понижуючий ряд і блокування міжосьового диференціала. Додатково у донорської вантажівки була модифікована і підвіска: в її конструкції з’явилися малолистові ресори з допоміжними пневмоелементами.

Цікаво, що підготовкою ходової займався мандрівник петро груздєв, який раніше доклав руку до створення largus karelia. Сам же кемпер був виготовлений на замовлення німецьких клієнтів. У скільки останнім обійшлася споруда такого авто – не уточнюється.