Ось так може виглядати kia rio нового покоління

42

У поданні художника rio нового покоління дісталася хитромудра передня оптика, що нагадує фари актуальних k5, cerato і sportage. Ймовірно « “складна” світлотехніка дістанеться і новому rio. Як зазначає видання, решітка радіатора натхненна моделями soul і k5: верхня частина стала більш вузькою, а нижня, навпаки, покрупнела і отримала хромоване обрамлення. Повітрозабірники з боків залишилися практично без змін. Капот, зрозуміло, вінчає новий плоский логотип kia, який не встигла отримати рестайлінгова модель.

Форму ліхтарів дизайнер також вирішив ускладнити, а з’єднує їх смугу зробити тонше. Крім цього, нову форму отримали бічне скління, задній бампер і кришка багажника.

Що стосується оснащення, то «подорослішав» rio напевно дістанеться телематичний комплекс kia connect, що дозволяє управляти рядом функцій автомобіля зі смартфона. Наприклад, в грудні фірмову телематику отримали mohave і stinger 2022 модельного року.

У вівторок, 28 грудня, kia розкрила ціну sportage п’ятого покоління в росії: зі зміною генерації кросовер додасть 280 тисяч рублів в «базі» і буде коштувати від 2 329 900 рублів. Продажі запустять в першій половині 2022 року, тоді ж південнокорейська марка розповість більше про оснащення бестселера, який прибуде в росію в стандартній і «позашляхової» версіях.